OBAVIJESTI:
Kriminologija s osnovama kaznenog prava
Obavijesti
Ispit iz kolegija Kriminologija s osnovama kaznenog prava u lipnju i srpnju bit će isključivo usmeni: preko Google Meeta. O točnom datumu usmenog ispita bit ćete obaviješteni od strane nastavnika putem Vašeg službenog @pravo.hr emaila.  Usmeni ispit održat će se po istom principu kao što se prije održavao pisani dio ispita: 5 pitanja po principu zatvorene knjige, a priznavat će se polovični odgovori dok je prag prolaznosti 3 boda od maksimalno mogućih 5. Upućujemo studente da se pripreme za ispit pomoću pitanja na kraju poglavlja u udžbeniku. Za sva pitanja, slobodno se obratite na mail: rbezic@pravo.hr
Upis ocjena s kolokvija bit će u terminu i na mjestu pisanog ispita. Rezultati s kolokvija čuvaju se do kraja tekuće akademske godine.  
U skladu s izvedbenim planom 08. siječnja 2020.g. nema predavanja, a drugi kolokvij za redovne studente održat će se 15. siječnja 2020.g. 
Podjela potpisa (za predavanja i seminar) za redovite i izvanredne studente održat će se sukladno najavi u sklopu predavanja 09.01.2020. u 11.30h. Mole se studenti da donesu svoje indekse.
Popis izvanrednih studenata koji su polozili kolokvij nalazi se na linku https://www.pravo.unizg.hr/KP/predmet/ksokp/materijali   Uvid u kolovije može se izvršiti na konzultacijama u utorak, 07.01.2020. u 12.00h.
Popis studenata koji su polozili drugi kolokvij nalazi se na linku https://www.pravo.unizg.hr/KP/predmet/ksokp/materijali   Uvid u kolovije može se izvršiti na konzultacijama u utorak, 07.01.2020. u 12.00h.
Zbog prevelikog broja upisanih studenata primorani smo redovne studente podijeliti u dvije grupe, prema popisu na linku u nastavku: https://www.pravo.unizg.hr/_download/repository/KsOKP_Predavanja_grupe_2019.pdf   Molimo studente da poštuju navedeni raspored.