KATEDRA ZA POMORSKO I OPĆEPROMETNO PRAVO:
Repozitorij
Obavijesti
Online predavanja preko sustava Merlin (poveznice će biti objavljene na Merlinu) iz predmeta Pomorsko i općeprometno pravo započinju 4. ožujka (redoviti) i 2. ožujka (izvanredni studenti) i odvijaju se prema slijedećem rasporedu:   REDOVITI STUDENTI: Turnus A, prezimena A-K ponedjeljak 14-17h i četvrtak 8-11h  Predavač: prof. dr. sc. Jasenko Marin   Turnus B, L-Ž ponedjeljak 17-20h i četvrtak 11-14h Predavač: prof. dr. sc. Nikoleta Radionov   IZVANREDNI STUDENTI Termin: utorak 17-20h (dodatan termin petkom za eventualni turnus B) Predavač: doc. dr. sc. Mišo Mudrić, doc. dr. sc. Iva Savić  
Studenti, nakon zatvaranja prijavnog roka, na student.pravo.hr e-mail adresu dobivaju obavijest o terminu održavanja on-line usmenog ispita te Google Meet poveznicu. Na dan ispita, studenti se mole da u zadano vrijeme budu on-line na Google Meet kanalu s uključenom kamerom i mikrofonom. Potrebno je da se na Google Meet izvrši prijava putem AAI identiteta. Studenti se upozoravaju kako se ne smiju služiti nikakvim dodatnim sredstvima te da ne smiju snimati ispit. Na početku ispita se prvo provjerava identitet studenata na način da svaki student u kameru pokaže otvorenu prvu stranicu svog indeksa, osobnu iskanicu ili neki drugi identifikacijski dokument s fotografijom. Potom se pristupa ispitivanju koje će biti organizirano na isti način kao i uživo, tj. svaki kandidat će, jedan po jedan, dobiti nekoliko pitanja. Dok jedan student odgovara, drugi studenti se mole da drže mikrofone isključenima. Nakon završenog odgovaranja studenti se mogu isključiti iz video konferencije, a ocjena iz ispita šalje se e-mailom kao potvrda. Moli se pretposljednji kandidat/kandidatkinja da ostane uključen/a tijekom odgovaranja posljednjeg kandidata radi osiguravanja javnosti ispita.
Na slijedećoj poveznici dostupna je Evaluacija online nastave - Pomorsko i općeprometno pravo .
KONZULTACIJE KOD PROF. RADIONOV NA...
Tijekom zimskog semestra ak.god. 2020/21 prof. Nikoleta Radionov održavati će konzultacije svaki tjedan u utorak od 14-15h online, putem platforme GoogleMeet. Studenti se mogu uključiti na poveznici  bma-fqcg-cxe (ista poveznica svaki tjedan).
Molimo studente koji prema Pravilniku o studiranju imaju pravo odabira ili izuzeća ispitivača da se telefonom ili e-mailom jave u tajništvo Katedre za pomorsko i općeprometno pravo ISKLJUČIVO u terminima navedenim u opširnijem sadržaju obavijesti: Unaprijed hvala!
U zimskom semestru doc. Savić održava konzultacije četvrtkom u 11h putem GMeeta, na sljedećoj poveznici: https://meet.google.com/qng-pumz-qhc Osim ovim putem, studenti su pozvani javiti se s upitima i putem e-maila na isavic@pravo.hr
Na slijedećoj poveznici dostupne su informacije u vezi prakse na Sudu Europske unije: https://curia.europa.eu/jcms/jcms/Jo2_10338/.
Na slijedećoj poveznici dostupni su rezultati upitnika zadovoljstva s predavanja na kolegiju Pravo osiguranja u akademskoj godini 2019./2020.
Doc. dr. sc. Mudrić izvodi redovite online konzultacije putem google meet aplikacije uz prethodnu najavu studenata putem e-maila, utorkom od 11h.    
Imate pitanja vezana uz materiju pomorskog i općeprometnog prava? Obratite nam se elektronskim putem ( email) i pogledajte rubriku " Studenti pitaju " .   Link na " aktualna pitanja ".
Imate pitanje/komentar za nekog od članova katedre? Molimo pošaljite nam e-mail !
PRELISTAJTE KNJIGU "EUROPSKO...
U dokumentu pod nazivom „Europsko prometno pravo – pregled“ koji se nalazi na ovoj poveznici , svi zainteresirani čitatelji mogu dobiti kratki uvid u izgled knjige. Dokument sadrži izvadak iz knjige Europsko prometno pravo (autora Radionov, N; Ćapeta, T.; Marin, J.; Bulum, B.; Kumpan, A.; Popović, N.; Savić, I., u izdanju Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, 2011.). U izvatku se nalazi detaljni sadržaj knjige po svim poglavljima, predgovor urednika te popis kratica i popis više od sto presuda i odluka institucija Europske unije iz područja prometnog prava koje su u knjizi obrađene.   Knjigu možete nabaviti u Knjižari Pravnog fakulteta u Zagrebu, Trg maršala Tita 3 (dvorišni ulaz) ili putem narudžbenice koja se nalazi u repozitoriju dokumenata na ovoj stranici .