KATEDRA ZA POMORSKO I OPĆEPROMETNO PRAVO:
Repozitorij
Obavijesti
Demonstratori - poziv
Pozivaju se zainteresirani studenti da se prijave za demonstraturu na Katedri za pomorsko i općeprometno pravo.             Potrebno je do najkasnije 19. listopada 2021. godine na e-mail adresu pomorsko@pravo.hr dostaviti prijavu uz pismo motivacije životopis.   Prednost imaju studenti sa solidnim znanjem engleskog jezika. Položeni ispit iz pomorskog i općeprometnog prava nije preduvjet za demonstraturu.   Kandidati koji uđu u uži izbor biti će pozvani na razgovor.
U zimskom semestru ak.god. 2021/2022 doc. Savić održava konzultacije putem GMeeta, uz prethodni dogovor putem e-maila (isavic@pravo.hr). U slučaju potrebe, konzultacije se mogu dogovoriti i uživo.
Izv. prof. dr. sc. Mišo Mudrić konzultacije održava po dogovoru preko gMeet aplikacije.
Molimo studente koji prema Pravilniku o studiranju imaju pravo odabira ili izuzeća ispitivača da se telefonom ili e-mailom jave u tajništvo Katedre za pomorsko i općeprometno pravo ISKLJUČIVO u terminima navedenim u opširnijem sadržaju obavijesti: Unaprijed hvala!
Na slijedećoj poveznici dostupne su informacije u vezi prakse na Sudu Europske unije: https://curia.europa.eu/jcms/jcms/Jo2_10338/.
Na slijedećoj poveznici dostupni su rezultati upitnika zadovoljstva s predavanja na kolegiju Pravo osiguranja u akademskoj godini 2019./2020.
Imate pitanja vezana uz materiju pomorskog i općeprometnog prava? Obratite nam se elektronskim putem ( email) i pogledajte rubriku " Studenti pitaju " .   Link na " aktualna pitanja ".
Imate pitanje/komentar za nekog od članova katedre? Molimo pošaljite nam e-mail !
PRELISTAJTE KNJIGU "EUROPSKO...
U dokumentu pod nazivom „Europsko prometno pravo – pregled“ koji se nalazi na ovoj poveznici , svi zainteresirani čitatelji mogu dobiti kratki uvid u izgled knjige. Dokument sadrži izvadak iz knjige Europsko prometno pravo (autora Radionov, N; Ćapeta, T.; Marin, J.; Bulum, B.; Kumpan, A.; Popović, N.; Savić, I., u izdanju Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, 2011.). U izvatku se nalazi detaljni sadržaj knjige po svim poglavljima, predgovor urednika te popis kratica i popis više od sto presuda i odluka institucija Europske unije iz područja prometnog prava koje su u knjizi obrađene.   Knjigu možete nabaviti u Knjižari Pravnog fakulteta u Zagrebu, Trg maršala Tita 3 (dvorišni ulaz) ili putem narudžbenice koja se nalazi u repozitoriju dokumenata na ovoj stranici .