Obavijesti
Nastava na navedenom kolegiju će se počevši od ponednjeljka 14. 10. 2019. održavati od 14. - 15.30 h u DVORANI IX, Gundulićeva 10 Starting from Monday 14th October lectures take place in Gundulićeva 10, lecture room IX, at 2 p.m till 3.30 p.m.
Zbog službene odsutnosti profesorice konzultacije se danas neće održati. Mole se studenti da profesorici svoje upite pošalju mailom. 
Obavještavaju se studenti koji su odabrali izborni kolegij NJEMAČKI JEZIK PRAVNE STRUKE V kod dr. sc. Irene Horvatić Bilić  da će se prvi susret  održati u  ponedjeljak 7. 10. u 14 h. Okupljanje pred kabinetom  2a. 
Obavijest o održavanju novih radionica iz područja jezika i prava u okviru programa cjeloživotnog učenja Pravnog fakulteta. Radionice organizira Katedra za strane jezike, a namijenjene su prevoditeljima koje zanima područje pravnog prevođenja, pravnim stručnjacima koji se bave jezičnim pitanjima i prevođenjem te svima zainteresiranima za problematiku jezika (i) prava. Raspored radionica i ostali detalji u nastavku.
Zbog korištenja slobodne studijske godine prof.dr.sc. Lelija Sočanac u ak.godini 2019/20 neće održavati konzultacije i predavanja.
Mole se studenti zainteresirani za upis kolegija  NJEMAČKI JEZIK PRAVNE STRUKE V - izbornog kolegija na 5. godini da se jave dr. sc. Ireni Horvatić Bilić (icajko@pravo.hr) radi dogovora o terminu održavanja nastave. 
Molimo studente koji studiraju po bolonjskom programu i koji prema Pravilniku o studiju imaju pravo odabira ili izuzeća ispitivača da se osobno ili telefonom jave u tajništvo Katedre za strane jezike ( Andrea Grisfelder, TMT 14, II kat, soba 67)  ISKLJUČIVO u vrijeme prijava za stare studente (raspored rokova i prijava za stare studente se nalazi na www.pravo.hr ).   Unaprijed hvala!   Andrea Grisfelder andrea.grisfelder@pravo.hr Prav ni fakultet u Zagrebu Trg maršala Tita 14 10000 Zagreb tel:   +385 1 4564 342 fax: +385 1 4564 011  
Repozitorij
Repozitorij je prazan