KATEDRA ZA TRGOVAČKO PRAVO I PRAVO DRUŠTAVA:
Katedra za trgovačko pravo i pravo društava
Obavijesti
Poštovane kolegice i kolege, ovom Vas prilikom obavještavam kako je za kolegij Trgovačko pravo (od prije) i Pravo društava (od sada nadalje) na preddiplomskom i diplomskom studiju prava otvoren modul u sustavu za e-učenje Merlin. Pristup modulu imaju svi studenti koji su u tekućoj akademskoj godini upisani na predmetne kolegije i koji imaju otvoren AAI elektronički identitet. Preko modula studenti imaju pristup osnovnim informacijama o kolegijima, rasporedima predavanja u tekućoj godini, katalogu znanja i prezentacijama s predavanja. Sustavu i modulu se pristupa putem stranice  https://moodle.srce.hr/2017-2018/  prijavom putem AAI identiteta. U slučaju nemogućnosti pristupa ili u slučaju bilo kakvih drugih pitanja vezano za pristup sustavu slobodno se obratite na  tomislav.jaksic@pravo.hr .
U nastavku obavijesti nalaze se internet poveznice na upute za izradu diplomskih i seminarskih radova iz trgovačkog prava i prava društava koje se nalaze na dnu repozitorija tih kolegija:   http://www.pravo.unizg.hr/TPPD/predmet/trgpra_a/repozitorij http://www.pravo.unizg.hr/TPPD/predmet/pradru_a/repozitorij
Nastavnici Katedre za trgovačko pravo i pravo društava nemaju utjecaj na odabir mentorstva za izradu diplomskih radova. Izbor mentora se određuje preko Studomata po propisanim kriterijima. Molimo studente da kontaktiraju nastavnike u vezi teme diplomskog rada i drugih formalnosti nakon što im mentorstva budu odobrena.