Hospitacija seminarista na sudovima započet će u tjednu od 18. studenog 2019., a u odvjetničkim uredima u tjednu od 25. studenog 2019.

 

a) Hospitacija na sudovima

Studenti koji su se prijavili za praksu na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu na prvi zajednički sastanak dužni su doći 18. studenog 2019. u 8:30 sati u ured predsjednice Parničnog odjela (soba 241, 2. kat).

Studenti koji su se prijavili za praksu na Općinskom radnom sudu u Zagrebu na prvi zajednički sastanak dužni su doći 18. studenog 2019. u 9:00 sati u ured predsjednika suda (soba 523, 5. kat).

Studenti koji su se prijavili za praksu na Trgovačkom sudu u Zagrebu na prvi zajednički sastanak dužni su doći 18. studenog 2019. u 8:20 sati na glavni ulaz suda, nakon čega će biti upućeni u ured predsjednice Parničnog odjela Maje Josipović.

 

Na prvom će sastanku studentima biti dodijeljeni suci mentori s kojima će moći individualno dogovoriti organizaciju i točan termin izvršavanja prakse na sudu. Na sud je potrebno doći 15 minuta ranije zbog prolaska sigurnosne kontrole.

 

b) Hospitacija u odvjetničkim uredima

Studenti koji su se prijavili za praksu u odvjetničkim uredima po izboru voditelja seminara obavijest o odvjetničkom uredu u kojem će moći obaviti praksu dobit će u tjednu od 18. studenog 2019. Studenti koji su samostalno odabrali odvjetnički ured praksu dogovaraju neposredno sa svojim mentorom, a u slučaju potrebe za izdavanjem formalne uputnice, mogu se obratiti as. Brozoviću.

Popis obavijesti