Juraj Brozović, mag. iur.
Juraj Brozović,
mag. iur.

Juraj Brozović rođen je 1989. u Zagrebu gdje je završio osnovnu školu i opću gimnaziju. Diplomirao je 2013. godine na Pravnom fakultetu Sveučišta u Zagrebu summa cum laude. Tijekom studiranja nagrađen je dekanovom nagradom, rektorovom nagradom i posebnom rektorovom nagradom. Sudjelovao je u radu Pravne klinike Pravnog fakuteta u Zagrebu gdje je obnašao dužnost jednog od studentskih administratora. Sudjelovao je i na Willem C. Vis arbitration moot natjecanju iz međunarodne trgovačke arbitraže. Za vrijeme studija u koautorstvu je objavio više znanstveno-stručnih radova. Prije rada na Katedri za građansko procesno pravo, 17 mjeseci je radio kao odvjetnički vježbenik u Laktić & partneri odvjetničkom društvu d.o.o. 

Više

Objavljeni radovi u Hrvatskoj znanstvenoj bibliografiji (CROSBI)
Napomena: Ove radove održava Knjižnica Instituta Ruđer Bošković koja vodi projekt Hrvatske znanstvene bibliografije CROSBI. Ovim linkom možete vidjeti sve podatke o radovima koje su autori unijeli u bazu podataka.
Za sve izmjene možete se obratiti na help@bib.irb.hr, a na istu adresu možete uputiti i sva vaša pitanja i sugestije vezana uz CROSBI.

Izabrani projekti

Preobrazba građanskog pravosuđa pod utjecajem globalnih i regionalnih integracijskih procesa. Jedinstvo i različitost (Hrvatska zaklada za znanost)