KATEDRA ZA MEĐUNARODNO PRIVATNO PRAVO:
Repozitorij

Poštovane kolegice i kolege,

u skladu s uputom Uprave fakulteta o održavanju ispita u akad. god. 2021./2002. u vezi s člankom 27. Pravilnika o studiju ispiti iz Međunarodnog privatnog prava održavat će se na sljedeći način.

Ispit se polaže pisano i usmeno.

Pisani ispit održava se putem sustava Merlin. Ispit se sastoji od 20 pitanja i traje 25 minuta uz nadgledanje putem Google Meet videopoziva na linku koji će biti objavljen dan prije ispita na web stranici Katedre za međunarodno privatno pravo.

Usmeni ispit održava se uživo u kabinetima nastavnika uz poštivanje svih propisanih protuepidemijskih mjera, tj. održavanjem međusobne fizičke udaljenosti studenata i nošenjem zaštitnih maski. U mjeri u kojoj je to moguće osigurat će se javnost ispita.

Svi studenti koji imaju pravo odabira ili isključenja ispitivača to moraju učiniti putem e-maila upućenog gđi Željki Tumpak, tajnici Katedre za međunarodno privatno pravo na zeljka.koscevic@pravo.hr najkasnije dan prije pisanog dijela ispita do 12 h. U mailu treba navesti temelj na kojemu se izbor/isključenje provodi.

Raspored usmenih ispita – datum, vrijeme te ispitivač – bit će objavljeni na stranicama Katedre na dan pisanog dijela ispita u popodnevnim ili večernjim satima.

U slučaju pogoršanja epidemioloških prilika Katedra može promijeniti način održavanja ispita.  

Svim studentima želimo uspjeh na ispitu.

S poštovanjem,

Katedra za međunarodno privatno pravo

Popis obavijesti