19. 10. 2018. u 09:03

Državni zavod za intelektualno vlasništvo Republike Hrvatske objavljuje Natječaj za dodjelu nagrada za najbolje stručne i znanstvene radove iz područja intelektualnog vlasništva s ciljem jačanja svijesti o značaju intelektualnoga vlasništva u znanstvenoj i akademskoj zajednici te poticanja na bavljenje tematikom intelektualnoga vlasništva u znanstveno-istraživačkom i akademskom radu.
 

Nagrade Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo Republike Hrvatske dodjeljuju se za najbolje stručne i znanstvene radove iz područja intelektualnog vlasništva, što uključuje seminarske i završne radove na preddiplomskim, diplomskim ili poslijediplomskim studijima u Republici Hrvatskoj ocijenjene i/ili obranjene u razdoblju od 1. studenog 2017. godine do datuma zatvaranja natječaja, kao i stručne i znanstvene radove znanstveno-nastavnog i akademskog osoblja objavljene u istom razdoblju u Republici Hrvatskoj ili inozemstvu.

Za nagrade konkuriraju radovi objavljeni na hrvatskom ili engleskom jeziku i podneseni u skladu s uvjetima ovoga natječaja.

Natječaj je otvoren od 20. srpnja 2018. do 31. siječnja 2019. godine, a o njemu više pročitajte ovdje.

pfz
Copyright (C) 2019 - Pravni Fakultet u Zagrebu, Sva prava pridržana