Poštovane studentice i studenti,

dobrodošli na studij prava na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu!

Nastava za brucoše pravnog studija započinje 23. rujna. Prije toga, za vas smo na Danima orijentacije od 18. do 20. rujna 2019. priredili aktivnosti na kojima ćete moći doznati osnovne informacije o studiju koji ste upisali, međusobno se upoznati, čuti savjete kako što uspješnije učiti i spremati ispite. Bit će prilike da upoznate kolege s viših godina, ali i vaše buduće nastavnike, čujete njihova iskustva i uključite se u raspravu o svojim očekivanjima od studija. Studentske udruge prezentirat će aktivnosti kojima se bave i možda vas potaknuti da se uključite u njihov rad.

Zbog velikog broja, podijelili smo vas po grupama i podgrupama. Postoje tri grupe i po dvije podgrupe unutar tih grupa; grupa A i grupa B. Grupe se dijele na podgrupe u svega jednoj aktivnosti (točnije „Kako uspješno učiti i organizirati svoje vrijeme“) zato što ta aktivnost iziskuju manji broj polaznika.

Ovaj raspored po grupama odnosi se isključivo na Dane orijentacije. Rasporedi po turnusima za predavanja bit će objavljeni za vrijeme Dana orijentacije.

Svoje X-ice možete podići svaki dan od 8 do 13 sati u kartoteci Pravnog fakulteta u zgradi na Trgu Republike Hrvatske 14, 2. kat, soba 40.

Dani orijentacije - RASPORED

Podjela po grupama


Kontakt za upite o tjednu orijentacije:

Jan Ruk,
Stručni suradnik za poslove međunarodne suradnje i rad na projektima,
jan.ruk@pravo.hr
 

Popis obavijesti