OBAVIJESTI:
Katedra za psihologiju

Kolegij: Uvod u psihologiju (predavanja)

 

Nastava iz kolegija „Uvod u psihologiju“ za REDOVITE STUDENTE 1. godine započinje u utorak 3.10. 2017. (A grupa), odnosno u srijedu 4. 10. 2017. (B grupa) prema niže navedenom rasporedu (dvorana 1, prizemlje). Dolazak na prvo predavanje je OBAVEZNO za sve redovite studente.

Grupa A: utorkom od 8.30-11:15 (dvorana 1)

Grupa B: srijedom od 11.30-14:45 (dvorana 1)

Redoviti studenti s početnim slovima prezimena od A do KUH pridijeljeni su u A grupu (utorkom), a studenti s početnim slovima prezimena od KUJ do Ž pripadaju B grupi (srijedom). Molimo sve studente da dođu u grupu u koju su pridijeljeni, a ukoliko imate opravdan razlog zbog kojeg biste željeli promijeniti grupu, molimo Vas da nam to javite na prvom susretu pa ćemo pokušati naći zamjenu. Nakon proteka prvog tjedna nastave, zamjene više neće biti moguće.

 

IZVANREDNI STUDENTI 1. godine koji se žele uključiti u nastavu kolegija „Uvod u psihologiju“ (predavanja) zajedno s redovitim studentima, dobrodošli su u gore navedene termine. U tom slučaju su obavezni doći na prvo predavanje s redovitim studentima u utorak 3.10. (termin A grupe) ili srijedu 4.10. (termin B grupe) i najaviti da će dolaziti na predavanja zajedno s redovitim studentima. U tom slučaju imaju priliku slušati sveobuhvatniji program predviđen za redovne studente.

Za izvanredne studente koji, zbog radnih ili drugih obaveza, ne žele pohađati predavanja s redovnim studentima A ili B grupe, bit će organizirana tri predavanja u popodnevnim terminima petkom od 17 do 20 sati (grupa C). Dolazak na prvo predavanje je obavezno za sve izvanredne studente koji se nisu uključili na nastavu s redovitim studentima.

20.10. 2017. (mala dv.1/soba 55, prizemlje)

10.11.2017. (mala dv.1/soba 55, prizemlje)

i 12.01.2017. (mala dv.1/soba 55, prizemlje)

Nastavu izvodi: dr.sc. Ana Tokić Milaković, doc. (konzultacije srijedom od 10:00 do 11:00, soba 2A)

E-učenje: Svi studenti se uz pomoć svog AAI identiteta uključuju u grupu "Uvod u psihologiju " na mrežnoj stranici https://loomen.carnet.hr/, a lozinku će dobiti na prvom satu nastave. Upute za pristupanje grupi na loomen sustavu se nalaze na web stranici Katedre za psihologiju http://www.pravo.unizg.hr/scsr/kp , pri dnu stranice u repozitoriju.

Popis obavijesti
Repozitorij