OBAVIJESTI:
Katedra za psihologiju

Predavanja iz kolegija "Uvod u psihologiju" koja su se trebala održati u utorak 12.12. i srijedu 13.12.2017. se otkazuju zbog bolovanja. Također, otkazuje se i seminar A grupe.

Seminar B grupe će se odviti normalno prema rasporedu.

Budući da nismo u mogućnosti nadoknaditi propušteno predavanje, Vaš zadatak je umjesto predviđenog predavanja pročitati iz udžbenika (Berk, 2008) cijelo 7. poglavlje i zadane stranice 8. poglavlja (244-264.str.). Kako biste provjerili svoje znanje iz pročitanih poglavlja (te kako bih ja provjerila jeste li obavili ovaj zadatak), najkasnije u četvrtak će se pojaviti test za samoprovjeru znanja na Loomen sustavu (pod cjelinom Razvoj u ranom djetinjstvu) i bit će dostupan za rješavanje do ponedjeljka 18.12. do 23:59 sati. Uspješno rješavanje ovog testa (50% riješenosti i više) će se tretirati kao dolazak na predavanje, a nerješavanje ili neuspješno rješavanje (manje od 50% riješenosti) kao izostanak s predavanja. Svatko ima pravo samo jednom pristupiti testu.

Srdačan pozdrav,

dr.sc. Ana Tokić Milaković, doc.

 

P.S. Koristim priliku da podsjetim izvanredne studente koji dolaze na nastavu petkom da čitaju odgovarajuća poglavlja u knjizi paralelno s izvedbenim planom A i B grupe, jer će susret 12.01. biti relativno sažet i interaktivne naravi (te se očekuje da do tad pročitate sva zadana poglavlja osim poglavlja o adolescenciji)

 

Popis obavijesti
Repozitorij