Obavijesti za studente

POZIV na sudjelovanje u ljetnoj školi 2019 ECUPL Summer School koja će se održati od 16. lipnja do 6. srpnja 2019. godine u Šangaju, Kina. 

Studenti koji su zainteresirani za sudjelovanje na ljetnoj školi trebaju do 26. ožujka 2019. godine, na email adresu: tlugaric@pravo.hr, poslati:

- motivacijsko pismo
- prijepis ocjena s iskazanim prosjekom


Od studenata koji se prijavljuju očekuje se odlično znanje engleskog jezika radi praćenja i aktivnog sudjelovanja u nastavi.

Po primitku prijava, uprava Fakulteta preporučit će dva studenta za izravno dobivanje stipendije ECUPL-a. Povrh toga, jedan student bit će preporučen za listu čekanja, za slučaj da neki od predloženih kandidata ne bude u mogućnosti sudjelovati na ljetnoj školi.

Mole se studenti da posebno obrate pažnju na okolnost da stipendija ECUPL-a pokriva unaprijed određene troškove i to: troškove sudjelovanja, smještaja te lokalnog transporta.

Sve ostale troškove (uključujući i povratnu avionsku kartu) samostalno snose studenti.

Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu financijski će pomoći dva studenta koja ostvare pravo na stipendiju i to jednokratnim novčanim iznosom od 1.500,00 kuna.

/_news/26383/2019-ECUPL-SUMMER-SCHOOL.jpg

Popis obavijesti