Osobito bitne obavijesti za vrijeme online nastave

Obavijesti se objavljuju na stranici https://www.pravo.unizg.hr/koronavirus/upute_za_studente

 


Poštovani,

povjerenik Europske komisije za pravosuđe  g. Didier Reynders boravit će u službenom posjetu Republici Hrvatskoj od 22.-24. siječnja 2020. kako bi sudjelovao u radu neformalnog sastanka Vijeća ministara pravosuđa i unutarnjih poslova u Zagrebu koje će okupiti visoke dužnosnike iz pravosudnog sektora iz cijele Europske unije.  U okviru svojeg boravka u Republici Hrvatskoj i Zagrebu, povjerenik je izrazio želju za susretom sa studentima Pravnog fakulteta u Zagrebu.

Tijekom tog susreta povjerenik će održati kratko predavanje u trajanju do 20 minuta o ciljevima i prioritetima Komisije u području pravosuđa nakon čega će uslijediti interaktivan dijalog sa studentima.

Susret sa studentima predviđen je za 24. siječnja 2020. u 11 sati u auli Sveučilišta (Trg Republike Hrvatske 14, prizemlje) - prijavljeni studenti dobit će konačnu obavijest na e-mail.

Susretu mogu prisustvovati samo studenti koji se prijave putem obrasca na linku (broj mjesta je ograničen na 40 sudionika) - https://forms.gle/xwg9FeuwzZmQXpri6

Popis obavijesti