Poštovane kolegice i poštovani kolege,

u okviru EIT Health projekta po treći puta zaredom naše Sveučilište organizira EIT HEALTH INNOVATION DAYS (i-Days), program razvoja inovacija u koji želimo uključiti čim veći broj naših studenata! Ove godine program će biti raspoređen u četiri dana - 25., 26. i 27. listopada (16-19 h) studenti će oformiti timove i zajedno osmisliti rješenje za zadani problem, a 29. listopada (9-15 h) odvit će se natjecateljski dio u kojem će studenti predstaviti svoju ideju pred stručnim žirijem.
Zbog epidemiološke situacije program ćemo održati online, ali zahvaljujući odličnom timu vjerujemo da ćemo ponoviti prošlogodišnji uspjeh i imati zanimljiv i produktivan program!

Innovation Days (i-Days) inicijativa je EIT Health zajednice znanja i inovacija koja se provodi tijekom listopada i studenoga na preko 30 EIT Health partnerskih lokacija u Europi, čime se i Sveučilište u Zagrebu priključuje društvu najboljih europskih sveučilišta, a sve s ciljem promocije inovacija u području zdravlja, zdravstvene skrbi i zdravstvenog sustava.

Osim naglašene edukativne komponente cijelog događanja (učenje o inovacijskoj metodologiji – design thinkinglean metodology i dr.), želja nam je senzibilizirati temu među studentskom populacijom. Ovogodišnja tema je Zdravstvenim inovacijama do inkluzivnog društva.

Kako bismo dodatno motivirali studente na prijavu za i-Dayse, 18. listopada organiziramo motivacijski događaj na kojem će sudionici poslušati inspirativna predavanja i sudjelovati na radionici na kojoj će dobiti kratki uvid u program samih i-Daysa.
Naši motivatori će biti prof. dr. sc. Željka Car s  Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu te prof. dr. sc. Miroslav Vrankić s Tehničkog fakulteta Sveučilišta u Rijeci.

 

Ovim putem zamolili bismo Vas da nam pomognete promovirati i motivacijski događaj i samo i-Days natjecanje svima potencijalno zainteresiranima.


Više informacija te poveznice na registraciju za motivacijski događaj i samo natjecanje možete pronaći na poveznici:
 http://cirtt.unizg.hr/i-days-motivacijski-dogadaj/

Poziv studentima

Vizual

Na raspolaganju smo i za direktnu prezentaciju programa unutar redovnog nastavnog programa na onim kolegijima koji su sadržajno povezani s temama inovacija, poduzetništva, zdravlja i zdravstvene skrbi, ali i konkretnije vezano za temu Zdravstvenim inovacijama do inkluzivnog društva (par minuta obraćanja studentima s osnovnim informacijama o programu).
Predložili bismo da razmislite bi li mogli studente potaknuti na prijavu za i-Dayse tako da im se sudjelovanje na i-Daysima prizna npr. kao seminarski rad na predmetu povezanom s navedenim temama ili sl. Cijenili bismo Vaša razmišljanja vezano za ovu temu.


Ostale objave putem mrežnih stranica i društvenih mreža:
http://www.unizg.hr/nc/vijest/article/odrzava-se-treci-i-days/
https://www.facebook.com/cirtt.unizg/posts/6189098547828518
https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6851412455843741696

Pogledajte i kako su izgledali prošlogodišnji i-Daysi:
https://www.youtube.com/watch?v=AYB_LEQoxGU

Na raspolaganju smo za sve upite na iday@unizg.hr .
 

Popis obavijesti