Moje ime je Barbara Geld i studentica sam psihologije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Zajedno s kolegicom Reom Pintar, studenticom zagrebačkog FER-a, provodim istraživanje u sklopu natječaja za Rektorovu nagradu.

Cilj našeg istraživanja jest ispitati navike i stavove studenata Sveučilišta u Zagrebu, a podatke analizirati metodama strojnog učenja. Zbog velikog broja ispitanika koji je potreban kako bi naše istraživanje bilo valjano, lijepo bih vas molila za pomoć pri distribuciji upitnika.

Od vas bih trebala jednu od dvije stvari, koja god se vama čini jednostavnija i/ili prikladnija. 

Molila bih vas da link na upitnik, kao i svrhu istraživanja proslijedite svojim predstavnicima godina ili kontakt osobi (studentu) koji bi taj isti upitnik mogli proslijediti vašim studentima.

Drugi način na koji biste mogli pridonijeti distribuciji jest da mi, ukoliko je moguće, proslijedite kontakt vaših predstavnika u studentskom zboru, ili predstavnika godina, koje bih tada ja kontaktirala radi distribucije.

Ovdje prilažem i link na (uistinu) kratak upitnik: 

https://forms.gle/hQGKWEBdiBEF9B5T7 

 

Za koji god se način odlučite, bit ćemo vrlo zahvalne te ćete nam biti od neizmjerne pomoći u prikupljanju potrebnih podataka.

Ako imate dodatnih pitanja, rado ću na njih odgovoriti. 

 

Unaprijed se zahvaljujem,

 

 

Barbara Geld 

Popis obavijesti