16. 5. 2017. u 15:08
Uređeno: 16. 5. 2017. u 15:09

Pozivaju se studenti da dođu na predstavljanje ljetne prakse ureda Wolf Theiss. Predstavljane će se održati u ponedjeljak 22.5.2017. u dvorani br. V na Trgu maršala Tita 3 u vremenu od 14 do 15 sati. Napominjemo kako nije riječ o Praktičnim vježbama te se za navedenu praksu ne mogu steći ECTS bodovi.

Rok prijave 7. lipnja 2017.

Predstavnici ureda Wolf Theiss poručuju sljedeće:
Dragi studenti,

U ime Wolf Theiss Podružnice Zagreb, posebno nam je zadovoljstvo predstaviti vam naš Summer Internship Program 2017!

O čemu se radi?

Wolf Theiss je austrijsko odvjetničko društvo s uredima u 13 zemalja u regiji. S obzirom da uvijek nastojimo privući mlade i obrazovane pravnike da nam se pridruže po završetku studija, i ove godine organiziramo Summer Internship Program u Zagrebu. Radi se o internshipu u trajanju od tri tjedna koji bi se odvijao tijekom srpnja i kolovoza 2017. godine. Cilj je ovog programa približiti rad u jednom većem odvjetničkom društvu te pružiti uvid u modernu odvjetničku karijeru. Kandidati kojima bude ponuđeno mjesto u programu će svakodnevno raditi s dodijeljenim mentorom na nizu pravnih problema te će na kraju programa dobiti preporuku koju će moći iskoristiti za svoje buduće planove (prijava za posao, poslijediplomski studij itd.).

Kako se prijaviti?

Postupak prijave je vrlo jednostavan. Sve što je potrebno je poslati motivacijsko pismo i životopis na e-mail adresu my.career.zagreb@wolftheiss.com u terminu od 23. svibnja do 7. lipnja 2017. godine. Cijela prijava mora biti sastavljena na engleskom jeziku, a prijaviti se mogu svi redovni studenti 4. i 5. godine studija. Najbolji kandidati će u vrlo kratkom roku biti obaviješteni da su ušli u najuži krug te će biti pozvani na intervju.

Zašto se prijaviti?

Prije svega, ovo je ljetni posao. Ovo je program za sve koji traže način da zarade radeći nešto u svojoj budućoj struci.

Također, ovaj program je izvrsna prilika za sve one koji će uskoro završiti studij te ih zanima baviti se poslovnim pravom i raditi u velikom odvjetničkom društvu.

Osim toga, mi znamo da ne treba provesti cijelo ljeto u Zagrebu. Iako je predviđeno trajanje samog programa tri tjedna, jednom kada vam bude ponuđeno mjesto u programu, mi ćemo se pokušati prilagoditi vašim planovima na način da ćete sami moći odabrati određeni termin kad želite početi s radom.

I to je to. U slučaju bilo kakvih daljnjih pitanja, potražite nas na Internetu na adresi Wolf Theiss ili nas kontaktirajte putem e-maila na my.career.zagreb@wolftheiss.com.

Vidimo se na ljeto!

Vaš Wolf Theiss Zagreb Team

Renata Požgaj
Copyright (C) 2017 - Pravni Fakultet u Zagrebu, Sva prava pridržana