14. 6. 2017. u 11:44

Svečana dodjela Rektorove nagrade održat će se u četvrtak 6. srpnja 2017. u 10 sati u Kongresnoj dvorani na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, Kennedyjev trg 6.

Popis dobitnika i nagrađenih radova objavljeni su i na mrežnim stranicama Sveučilišta u Zagrebu http://www.unizg.hr .

Zbog velikog broja dobitnika i ograničenoga mjesta u dvorani, molimo da za nagrađene radove iz kategorije d), e) i f) dođe po jedan predstavnik, koji će preuzeti priznanja za sve nagrađene studente. Na dan dodjele nagrada studenti trebaju doći na Ekonomski fakultet najkasnije do 9 sati.

/_news/21485/Dobitnici Rektorove nagrade 2016_2017.pdf

/_news/21485/Upute za izlozbu postera 2017.doc

/_news/21485/PLAVO OKOMITO.jpg

Prigodom svečane podjele nagrada bit će organizirana i izložba radova dobitnika Rektorove nagrade, pa su nagrađeni studenti prema Pravilniku o dodjeli Rektorove nagrade dužni pripremiti, dostaviti i izložiti postere svojih radova. Postere trebaju izraditi dobitnici Rektorove nagrade a) i b) kategorije.
U prilogu dostavljam upute vezane uz izložbu radova dobitnika Rektorove nagrade, te molim da ih proslijedite studentima.

Prema Natječaju o dodjeli Rektorove nagrade dobitnicima će se nadoknaditi troškovi izrade postera za nagrađene radove do maksimalno 300 kn. Sveučilište će navedene troškove refundirati izravno sastavnicama, nakon što sastavnice dostave zahtjev za refundacijom Sveučilištu s popratnom dokumentacijom (popis nagrađenih radova/postera svojih studenata i preslik računa za izradu postera), a sastavnice će refundirati sredstva svojim studentima.

Izložba postera nagrađenih radova bit će otvorena od 6. do 13. srpnja 2017. na Ekonomskom fakultetu.

Renata Požgaj
Copyright (C) 2017 - Pravni Fakultet u Zagrebu, Sva prava pridržana