OBAVIJESTI:
Praksa Ustavnog suda Republike Hrvatske

Slikovni rezultat za ustavni sud


Sudska praksa

Slikovni rezultat za law


Obavijesti
Poštovane kolegice i kolege, svi ispiti koje održava Katedra za upravno pravo u zimskom semestru akademske godine 2020./2021. održavat će se isključivo usmeno putem sučelja Google Meet. Na kolegijima na kojima će se u siječnju održavati kolokviji, oni će se provesti putem sustava za e-učenje Merlin i/ili Google Meet-a.
https://www.pravo.unizg.hr/uprp/predmet/ups_a?@=8fgq#news_19042
Poštovane kolegice i kolege, do daljnjeg ću konzultacije obavljati u uobičajenom terminu utorkom (od 10:30 do 12), ali putem sučelja Google meet. Molim one koji žele na konzultacije da za njih u navedeno vrijeme koriste poveznicu: meet.google.com/qgj-qvjd-uxm Pristup poveznici moguć je samo prijavljenima na mail adresu @student.pravo.hr.  Prije pristupanja poveznici obavezno se odjavite s privatnih gmail računa jer u protivnom nećete moći pristupiti Google meet konzultacijama.
Poštovane kolegice i kolege,   seminari kod prof. dr. sc. Marka Šikića odžavat će se srijedom od 17,00 do 18,30 satim putem Google Meet sastanaka. Sastancima se možete priključiti putem sljedeće poveznice: meet.google.com/czn-ywsc-aqv   Srdačan pozdrav,   Marko Šikić 
Konzultacije izv. prof. dr. sc. Lane Ofak održavat će se putem sučelja Google Meet na poveznici meet.google.com/jqj-guqs-jdn u terminu ponedjeljkom od 10:30 do 12 sati.  Pristup poveznici moguć je samo prijavljenima na mail adresu @student.pravo.hr.  Prije pristupanja poveznici obavezno se odjavite s privatnih gmail računa jer u protivnom nećete moći pristupiti Google Meet konzultacijama.  
Katedra za upravno pravo ispite iz Energetskog prava održavat će na sljedeći način: studenti koji se odluče polagati ispit obvezni su javiti se prof. dr. sc. Šikiću, izv. prof. dr. sc. Staničiću, izv. prof. dr. sc. Ofak, doc. dr. sc. Held ili doc. dr. sc. Turudiću kako bi dobili temu i upute za pisanje pristupnog rada. Nakon što je nastavnik odobrio i ocijenio pristupni rad, student tek tada prijavljuje ispit, te na ispitu usmeno odgovara na temu iz rada.  
Katedra moli studentice i studente da, ukoliko nemaju namjeru izaći na ispit koji su prijavili, ispit pravovremeno odjave.
Poštovane kolegice i kolege, odgovore na pitanja vezana uz gradivo dajemo isključivo na konzultacijama. Na pitanja za koja odgovori postoje na web stranicama Katedre ne odgovaramo e-mailom.
Poštovane kolegice i kolege, za upite o prijavama putem studomata nije nadležna Katedra, nego Studentska referada. Molimo Vas da pravovremeno riješite moguće probleme oko prijave.