OBAVIJESTI:
Praksa Ustavnog suda Republike Hrvatske

Slikovni rezultat za ustavni sud


Sudska praksa

Slikovni rezultat za law


Obavijesti
Poštovane kolegice i kolege, molimo studente koji su prijavili ispit iz Upravnog prava na pravnom studiju za rok 8.7., a bili su naši seminaristi, imaju status iznimno uspješnih studenata ili žele isključiti ispitivača kod kojeg su na usmenom ispitu dobili negativnu ocjenu, da pošalju mail ispitivaču kojeg preferiraju za polaganje usmenog ispita do nedjelje, 5.7. Na roku će ispitivati prof. dr. sc. Šikić, izv. prof. dr. sc. Ofak, izv. prof. dr. sc. Staničić i doc. dr. sc. Turudić. Ovisno o okolnostima, pokušat ćemo svima izaći u susret. Ispit će biti samo usmeni i održat će se preko Google Meeta. Raspored održavanja ispita i upute za provođenje bit će objavljeni na web stranici Katedre na pravo.hr nakon što završe odjave ispita.
Katedra za upravno pravo ispite iz Energetskog prava održavat će na sljedeći način: studenti koji se odluče polagati ispit obvezni su javiti se prof. dr. sc. Šikiću, izv. prof. dr. sc. Staničiću, izv. prof. dr. sc. Ofak, doc. dr. sc. Held ili doc. dr. sc. Turudiću kako bi dobili temu i upute za pisanje pristupnog rada. Nakon što je nastavnik odobrio i ocijenio pristupni rad, student tek tada prijavljuje ispit, te na ispitu usmeno odgovara na temu iz rada.  
Katedra moli studentice i studente da, ukoliko nemaju namjeru izaći na ispit koji su prijavili, ispit pravovremeno odjave.
Poštovane kolegice i kolege, odgovore na pitanja vezana uz gradivo dajemo isključivo na konzultacijama. Na pitanja za koja odgovori postoje na web stranicama Katedre ne odgovaramo e-mailom.
Poštovane kolegice i kolege, za upite o prijavama putem studomata nije nadležna Katedra, nego Studentska referada. Molimo Vas da pravovremeno riješite moguće probleme oko prijave.