KATEDRA ZA UPRAVNO PRAVO:
Praksa Ustavnog suda Republike Hrvatske

Slikovni rezultat za ustavni sud


Sudska praksa

Slikovni rezultat za law


Obavijesti
Poštovane kolegice i kolege, obavijest o praćenju predavanja iz Upravnog prava (pravni studij) dostupna je ovdje: https://www.pravo.unizg.hr/UPRP/predmet/uprpra_a/poveznica_za_live_stream_predavanja Obavijest je moguće vidjeti nakon logiranja Vašim AAI identitetom na stranicu Fakulteta.
Studentice i studenti koji su položili opći kolokvij u siječnju 2021. godine oslobođeni su tog dijela gradiva i na usmenom i na pismenom dijelu ispita na svim ispitnim rokovima kojima smiju pristupiti do kraja 2021. godine (izuzev komisijskih ispita). Nova pravila u vezi kolokvija vrijede od nove akad. godine 2021./2022. i ne primjenjuju se na već položene kolokvije.
Poštovane kolegice i kolege,  pod rubrikom predavanja -  https://www.pravo.unizg.hr/UPRP/predmet/uprpra_a/predavanja   te pod rubrikom kolokvij -  https://www.pravo.unizg.hr/UPRP/predmet/uprpra_a/kolokvij  možete saznati informacije vezane za modularnu nastavu i kolokvij koji će se održavati za studente upisane u turnus B. Upis studenata u sustav Merlin je još u tijeku.  
Konzultacije izv. prof. dr. sc. Lane Ofak održavat će se putem sučelja Google Meet na poveznici meet.google.com/jqj-guqs-jdn u terminu ponedjeljkom od 10:30 do 12 sati uz prethodnu najavu na mail lana.ofak@pravo.hr.  Pristup poveznici moguć je samo prijavljenima na mail adresu @student.pravo.hr.  Prije pristupanja poveznici obavezno se odjavite s privatnih gmail računa jer u protivnom nećete moći pristupiti Google Meet konzultacijama.  
Katedra za upravno pravo ispite iz Energetskog prava održavat će na sljedeći način: studenti koji se odluče polagati ispit obvezni su javiti se prof. dr. sc. Šikiću, izv. prof. dr. sc. Staničiću, izv. prof. dr. sc. Ofak, doc. dr. sc. Held ili doc. dr. sc. Turudiću kako bi dobili temu i upute za pisanje pristupnog rada. Nakon što je nastavnik odobrio i ocijenio pristupni rad, student tek tada prijavljuje ispit, te na ispitu usmeno odgovara na temu iz rada.  
Katedra moli studentice i studente da, ukoliko nemaju namjeru izaći na ispit koji su prijavili, ispit pravovremeno odjave.
Poštovane kolegice i kolege, odgovore na pitanja vezana uz gradivo dajemo isključivo na konzultacijama. Na pitanja za koja odgovori postoje na web stranicama Katedre ne odgovaramo e-mailom.
Poštovane kolegice i kolege, za upite o prijavama putem studomata nije nadležna Katedra, nego Studentska referada. Molimo Vas da pravovremeno riješite moguće probleme oko prijave.