KATEDRA ZA UPRAVNO PRAVO:
Praksa Ustavnog suda Republike Hrvatske

Slikovni rezultat za ustavni sud


Sudska praksa

Slikovni rezultat za law


Obavijesti
Poštovane kolegice i kolege, na ispitnom roku iz Upravnog prava koji će se održati 9. prosinca 2022. ispit će se održat će putem Merlina (e-kolegij Upravno pravo Turnus A) te preko komunikacijske platforme Google Meet. Ako niste upisani u e-kolegij Upravno pravo (Turnus A) molimo Vas da se hitno javite gospodinu Krunoslavu Fučkoru na mail: krunoslav.fuckor@pravo.hr radi upisa u Merlin za akademsku godinu 2022/2023 - https://moodle.srce.hr/2022-2023/
Poštovane kolegice i kolege,   današnje konzultacije (30. 11.) i konzultacije 7. 12. iznimno će se održati online u uobičajenom terminu od 16-17,30 h. Studenti koji želi prisustvovati konzultacijama trebaju mi se javiti mailom pa ću poslati poveznicu za GoogleMeet sastanak.   Srdačan pozdrav,   Marko Šikić
Katedra moli studentice i studente da, ukoliko nemaju namjeru izaći na ispit koji su prijavili, ispit pravovremeno odjave.
Poštovane kolegice i kolege, odgovore na pitanja vezana uz gradivo dajemo isključivo na konzultacijama. Na pitanja za koja odgovori postoje na web stranicama Katedre ne odgovaramo e-mailom.
Poštovane kolegice i kolege, za upite o prijavama putem studomata nije nadležna Katedra, nego Studentska referada. Molimo Vas da pravovremeno riješite moguće probleme oko prijave.