Ispiti koje Katedra održava na stručnim studijima Studijskog centra za javnu upravu i javne financije u lipanjskim i srpanjskim ispitnim rokovima održati će se u usmenom obliku. Isto se odnosi i na kolegij Izborno pravo i izborni sustavi.

 

S obzirom na to, podsjećamo studentice i studente na sljedeće:

 

Usmeni ispit provodi se putem Google Meet aplikacije. Link za vaš Meet primiti ćete najkasnije tri dana prije samog usmenog ispita, putem vaše @student.pravo.hr e-mail adrese. Stoga ju provjeravajte redovno, te po primitku notifikacije o Meetu potvrdite (ili odbijte) predloženi sastanak, kako bismo na taj način bili sigurni da ste istu obavijest zaista i pročitali te mogli planirati raspored studenata.

 

Vodite računa o tome da ste prije pristupanja linku/usmenom ispitu ulogirani upravo u @student.pravo.hr account, jer vam pristup ispitu iz neke druge e-mail (neverificirane) adrese neće biti dopušten.

 

Također vodite računa o osiguranju svih tehničkih i drugih preduvjeta pristupanja ispitu. Na vrijeme provjerite sve potrebne resurse kao što su dovoljna napunjenost baterije uređaja, stabilna Internet veza (ako pristupate sa laptopa/tableta/stolnog računala, eventualno provjerite i opcije korištenja mobitela kao hotspota u slučaju da vaš "pokućni" wireless naiđe na probleme), mirno okruženje itd. Ispit počinje na vrijeme.

 

U slučaju bilo kakve kolizije sa pismenim ili usmenim dijelom ispita na nekom drugom kolegiju, bez odgode se javite gđi. Slavici Habijan na shabijan@pravo.hr kako bismo dogovorili alternativni termin ispita.

Popis obavijesti